برگزاری نشست هم اندیشی حوزه مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه

روز یکشنبه ششم آبانماه نشست هم اندیشی به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در سالن بوستان تشکیل شد.

این نشست با هدف آگاهی از مشکلات حوزه آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و طرح پیشنهادها و راهکارهای موجود و با حضور مسئولین واحدهای آمار و فناوری اطلاعات مراکز تابعه دانشگاه برگزار شد.

مهندس پاک نیا مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های مستمر همکاران فعال در این حوزه، بر لزوم یکپارچه سازی و پیاده سازی برنامه سیستمی جمع آوری آمار و داده ها و تجزیه و تحلیل علمی آنها، جهت استفاده در سیاست های راهبردی و کلان دانشگاه تأکید کرد و آن را بعنوان یکی از اولویت های مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برشمرد.

در جریان این مراسم شرکت کنندگان به طرح مسائل، مشکلات و پیشنهادهای گوناگون در حوزه آمار و فناوری اطلاعات پرداختند که مهمترین آنها عبارت بودند از :

1. نبود ردیف بودجه ای برای خرید نرم افزار و تجهیزات در حوزه فناوری اطلاعات
  2. کمبود نیروی انسانی در واحدهای فناوری اطلاعات ( واگذاری بخشی از خدمات IT به بخش خصوصی بصورت برون سپاری)
  3. کمبود نیروی انسانی در زمینه آمار و مدارک پزشکی
  4. عدم وجود آمارهای یکسان و وابسته بودن آنها به فرد (ایجاد تغییر رویه روند جمع آوری آمارها از حالت سنتی به سیستمی و در نهایت ثبتی مبنا)
  5. اختصاص حق فنی به همکاران فناوری و آمار
  6. عدم تعیین تکلیف برخی از همکاران فناوری اطلاعات در بعضی از شهرستان های تابعه که به صورت فاکتوری فعالیت می کنند.