دکتر عبدی در میز خبر : از برترین طرح های بهره وری در "جشنواره تجارب موفق مدیریتی" تقدیر می شود

برترین طرح های بهره وری در سطح دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشنواره تجارب موفق مدیریتی معرفی می شود.

مدیر امور بهره وری، خلاقیت و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : توجه ویژه به بهره وری یکی از برنامه های راهبردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است و در این راستا جشنواره تجارب موفق مدیریتی به منظور شناسایی و ارائه بهترین طرح ها در این زمینه 26 آذر ماه در سالن اجتماعات مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) برگزار می گردد.

دکتر امید عبدی که در میز خبر روابط عمومی دانشگاه شرکت کرده بود گفت: 280 طرح به دبیرخانه جشنواره رسیده و پس از بررسی طرح ها در گروه های مختلف 18 طرح نهایی شده است که در کمیته ویژه ای 6 طرح به عنوان طرح های برتر انتخاب و معرفی می شوند که در پایان به طرح ممتاز 150 میلیون ریال و طرح های دوم و سوم به ترتیب 100و 50 میلیون ریال هدیه داده می شود.

وی با اعلام اینکه نشست مذکور دارای امتیاز باز آموزی برای شرکت کننده گان است افزود  :این تجارب هم در درون سازمان به کار گرفته و ترویج می شود و هم به سایر سازمانها و وزارت بهداشت  پیشنهاد می گردد.