انعقاد تفاهم نامه فی ما بین معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی در راستای تسهیل فضای کسب و کار شرکت های دانش بنیان در راستای تسهیل فضای کسب و کار شرکت های دانش بنیان، تفاهم نامه (بخشنامه 12/14) فی ما بین معاونت علمی ریاست جمهوری و سازمان تأمین اجتماعی منعقد گردید. بر اساس این تفاهم نامه کلیه قرادادهای دانش بنیان که به تأیید معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برسند از پرداخت ضرایب حق بیمه قراردادها معاف می باشند. اطلاعات تفضیلی در این خصوص را می‌توانید در سامانه Daneshbonyan.ir مشاهده بفرمایید.