برگزاری جلسه پایش کتابخانه مرکز آموزشی درمانی فارابی

جلسه پایش کتابخانه م. آ. د. فارابی با حضور مدیر محترم اطلاع رسانی پزشکی، ریاست محترم کتابخانه مرکزی، و نماینده ریاست محترم مرکز، رئیس محترم کتابخانه دانشکده و کارشناسان در 97/10/24 برگزار گردید. در این جلسه مسائل و مشکلات کتابخانه بیمارستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر گردید که امکان استفاده  از وای فای از طریق اکسس پوینت در کتابخانه مرکز برقرار گردد و نسبت به ارتقاء سرور کتابخانه و تعمیر و بازسازی رک اقدام گردد. علاوه بر آن هارد اکسترنال  جهت نگهداری بک آپ تهیه و در اختیار کتابخانه قرارگیرد و از این پس نسبت به ارسال بک آپ اصلی و بک آپ ماهانه به کتابخانه مرکزی اقدام گردد.

در خصوص تامین نیروی انسانی مورد نیاز جهت اجرای کتابدار بالینی و باز گشایی شیفت بعداز ظهر کتابخانه مقرر گردید از سوی بیمارستان اقدامات لازم انجام پذیرد. همچنین مصوب گردید طرح فراهم نمودن دسترسی VPN برای دانشجویان در ابتدای ورود به دانشگاه توسط مدیر اطلاع رسانی پیگیری شود و ریموت اکسس برای دستیاران و دانشجویان به منظور دسترسی به کلینیکال و اسکوپوس فعال گردد.