فراخوان انتخاب پایان نامه برتر دانشجویی

به مناسبت گرامی­داشت هفته پژوهش، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در نظر دارد جهت ایجاد رقابت علمی بین دانشجویان در حیطه پژوهش و همچنین ارتقاء سطح پایان­ نامه­ های دانشجویی، برترین پایان­ نامه ­ها را از میان طرح­های تحقیقاتی پایان­ نامه ه­ای انتخاب نماید. این رقابت شامل پایان­ نامه­ های دستیاری، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و PhD در تمامی رشته­ های مصوب، و دانشجویان پزشکی عمومی خواهد بود.

دانشجویان علاقه ­مند می­توانند خلاصه­ای از طرح تحقیقاتی خود را در 400 کلمه که شامل مقدمه، هدف، روش کار، نتایج/نتیجه گیری کلی باشد به شکل فایل Word به ایمیل دکتر ابراهیم برزگری (واحد پژوهش دانشکده پزشکی) به آدرس e.barzegari@kums.ac.ir ارسال نمایند.

لازم است در زمان ارسال آثار، حداقل 70 درصد از مراحل کار انجام شده باشد و پایان ­نامه دارای نتایج مشخص و قابل ارائه باشد. مهلت ارسال پایان ­نامه ­ها به این فراخوان از 30 مهرماه تا 25 آبان­ماه می­باشد.

به پنج پایان­ نامه برگزیده از میان آثار ارسالی، در هفته پایانی آذرماه (هفته پژوهش) جوایز نفیسی اعطا خواهد شد.

Poster98.png