راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟

خوردن میوه ها

دکتراستفان مارک بیان می کند: همه ما فکر می کنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندن وگذاشتن آن در دهان است.اما بسیار مهم است بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم.  

راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟

1- میوه ها نباید بعد ازغذا خورده شوند

2- میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است 

3- اگر با معده خالی میوه میل کنید، سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی سیاه زیر چشم، اتفاق نخواهد افتاد  

با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم

4- وقتی که می گوییم بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند.  صحیح نیست، چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی می شوند

5-اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد    
 6-زمانی که نیاز دارید آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید




7- میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها رابجز مزه شان دریافت نخواهید کرد

پختن، تمام ویتامین ها را از بین می برد   

8-خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است

9-اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود



 کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی ا ست،این میوه منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین ای و فیبر می باشد،حجم ویتامین "سی" این میوه دوبرابر حجم ویتامین" سی" پرتقال است   
 

سیب: خوردن روزانه یک سیب، دکتر را از شما دور میکند

اگرچه سیب مقدار کمی ویتامین" سی "دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاون هاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی این ها )فعالیت ویتامین" سی "در بدن را زیاد و تسهیل می بخشند و درنتیجه خطر مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته مغزی کاهش پیدا می کند   . 

توت فرنگی: میوه محافظ که بالاترین قدرت اکسیدان ها را در میان اکثر میوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگ ها و رادیکال های آزاد محافظت می کند



 

پرتقال: دارویی شیرین ،مصرف روزانه 2 تا 4 عدد پرتقال جلوی سرماخوردگی را می گیرد کلسترول را کم می کند ،از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین می برد و همچنین خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد

هندوانهبهترین تسکین دهنده تشنگی، از 92% آب تشکیل شده است همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک میکند .همچنین اصلی ترین منبع لیکوپین که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است

دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین" سی و پتاسیم" هستند
 

انبه: دارای بالاترین میزان نشان   ویتامین"سی" است،این میوه سرشار از کاروتین است که حاوی ویتامین" آ "بوده و برای چشم ها مفید می باشد.