زنگ سلامت در مدارس جوانرود نواخته شد

آیین زنگ سلامت بصورت نمادین در مدارس جوانرود نواخته شد

زنگ سلامت در مدارس جوانرود نواخته شد

آیین زنگ سلامت به صورت نمادین  روز سه شتبه با حضور جناب آقای یوسفی فرماندار محترم جوانرود و جمعی از مسئولان ادارات وارگانهای این شهرستان  در دبیرستان دخترانه طوبی برگزارشد.

دکتر بهمن پور یاور مدیر شبکه  بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود دراین آیین گفت: باید با آموزش و فرهنگ سازی در تغییر سبک زندگی و تغذیه مناسب و ورزش از دوران نوجوانی و جوانی به ارتقاء تندرستی و پیشگیری از بیماری ها کمک کنیم.

دکتر بهمن  پوریاور با اشاره به اینکه شعارامسال هفته سلامت مراقبت های اولیه بهداشتی راهی به سوی پوشش همگانی سلامت است افزود: سلامت مقوله ای بسیار مهم برای تک تک افراد جامعه بویژه دانش آموزان است.

وی با بیان اهمیت و نهادینه سازی رعایت اصول سلامت و بهداشت در دانش آموزان اظهارداشت: دانش آموزان می توانند برای خانواده های خود و جامعه پیام آور سلامتی و بهداشت باشند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: سلامتی از شاخصه های بسیار مهم و ارزشمندی است که در هر اجتماع و برای شهروندان از اهمیت بالایی برخوردار است و برای یک زندگی موفق و سرشار از اثر بخشی، سلامتی و تندرستی از مهم ترین موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.

دکتر پوریاور  یادآورشد : در هفته سلامت  بیش از 25 برنامه  در حوزه سلامت و بهداشت درمان شهرستان اجرا می شود.

در ادامه از تعدادی از دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت  تجلیل شد.

ا