جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان جوانرود

برگزاری جلسه کارگروه سلامت وامنیت غذایی شهرستان جوانرود به ریاست جناب آقای یوسفی فرماندارمحترم  وباحضور دکترمولود حسینی ریاست شبکه بهداشت ودرمان،  سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ، مدیر بیمارستان،  مترون،  مدیران ونمایندگان ادارات ذیربط درمحل سالن جلسات مرکزبهداشت باموضوعات ذیل

پیگیری مصوبات جلسه قبلی

چاره اندیشی در خصوص دفع غیر بهداشتی فاضلاب روستای کلاش لولم با توجه به شیوع بیماری هپاتیتAدر این روستا

چاره اندیشی در خصوص مشکل شبکه جمع آوری فاضلاب روستای گنداب

آنفوآنزای خوکی و پرندگان در انسان و راههای پیشگیری از شیوع آن

برنامه سلامت مادران و اهمیت فعالیت فیزیکی بانوان

دراین جلسه  فرماندار جوانرود بر اهمیت پیشگیری از آنفلو انزا تاکید کرد

فر ماندارجوانرود بر اهمیت پیشگیری از آنفلو انزا وحساس سازی عمومی به طوری که موجب نگرانی جامعه نشود تاکید کرد.

رستگار یوسفی روز دوشنبه در جلسه کار گروه بهداشت و سلامت شهرستان جوانرودافزود: مسئولان وکارشناسان بهداشت با بر گزاری کلاس های آموزشی وپیشگیری از انفلو انزا  در سطح مدارس ،  روستا ها  و امکان عمومی در دستور کار خود قرار دهند.

وی اظهارداشت : ادارات و نهادها نیز برای پیشگیری از آنفلو انزا همکارس لازم را با شبکه بهداشت ودرمان داشته باشند.

رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جوانرود نیز گفت : تاکنون بیماری فوتی بر اثر آنفلو انزا در این شهرستان گزارش نشده است.

دکتر مولود حسینی افزود: برای  پیشگیری از بیماری انفلو انزا  در سطح شهرستان اقدامات پیشگیرانه‌ای را در دستور کار قرار دادیم می‌توان به مهمترین آن‌ها از جمله برگزاری جلسات آموزشی برای پرسنل بهداشتی درمانی ، آموزش و اطلاع رسانی عموم، تقویت همکاری‌های درون بخشی و برون بخشی، وسایل حفاظت فردی اشاره کرد.

وی اظهارداشت :  افراد در معرض خطر همچون بیماران قلبی، دیابتی، بیماران تنفسی، افراد بالای ۶۵ سال،  کودکان زیر پنج سال ، مادران باردار، بیماران دارای نارسایی کبد و کلیه بیشتر در معرض آسیب هستند بنابراین ضرورت دارداقدامات پیشگیرانه را جدی تر  بگیرند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود یاد آورشد: با رعایت و انجام اقدامات پیشگیرانه می‌توان از ابتلاء به بیماری آنفلوانزا پیشگیری کرد.

جلسه