ارتقا علمی خانم دکتر فاطمه رضائی

ارتقاء علمی خانم دکتر فاطمه رضائی از رتبه علمی استادیاری به رتبه علمی دانشیاری

مراتب علمی به سه زبان (فارسی – انگلیسی – عربی)

مدرس Teaching Assistant معید
مربى Instructor محاضر
استادیار Assistant Professor أستاذ مساعد
دانشیار Associate Professor أستاذ مشارک
استاد تمام Professor أستاذ

بسیاری از افراد علاقه مند هستند که در مورد مرتبه علمی و استخدامی مدرسین دانشگاه و اعضای هیأت علمی اطلاع بیشتری داشته باشند. این نوشته کوتاه به اختصار مراتب علمی و استخدامی کسانی را که در دانشگاه ها تدریس می کنند، بیان می کند.کسانی که در دانشگاه تدریس می کنند از حیث رابطه استخدامی با دانشگاه محل تدریس به دو گروه «مدعو» و «عضو هیأت علمی» تقسیم می ­شوند. مدرسین مدعو به موجب قرارداد حق التدریس در دانشگاه مورد نظر تدریس می کنند. مدرسین مدعو ممکن است در دانشگاه دیگری عضو هیأت علمی باشند ولی در دانشگاه مورد نظر به صورت حق التدریسی به امر تعلیم اشتغال داشته باشند. بسیاری از مدرسین مدعو، در هیچ دانشگاهی عضو هیأت علمی نیستند و فعالیت آنها در دانشگاه صرفا به صورت حق التدریسی انجام می شود.«عضو هیأت علمی» دانشگاه به کسانی اطلاق می­شود که به موجب قرارداد پیمانی، رسمی آزمایشی یا رسمی قطعی در دانشگاه خاصی استخدام شده و در آنجا به فعالیت آموزشی و یا پژوهشی مشغول هستند. بر حسب وظایف محوله، عضو هیأت علمی ممکن است «عضو هیأت علمی آموزشی» یا «عضو هیأت علمی پژوهشی» باشد. اکثریت قاطع اعضای هیأت علمی دانشگاه آموزشی هستند که وظیفه آنها در درجه اول آموزش است در حالی که تعداد کمی نیز پژوهشی هستند که عمده فعالیت آنها انجام فعالیت های پژوهشی است.

در این رابطه خانم دکتر فاطمه رضائی  مدیر گروه بخش تشخیص  بیماریهای دهان و دندان از رتبه علمی استاد یاری به رتبه دانشیاری ارتقاء یافته و حکم ایشان از طرف ریاست دانشگاه علوم پزشکی  امضاء و تأئید گردید و آقای دکتر علی پور متعبد ریاست محترم دانشکده دندانپزشکی و هیات علمی ضمن تبریک ، برای ایشان  آرزوی موفقیت و کسب رتبه های علمی بالاتررا از ایزد منان خواهان است.

روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی |